Huiskamerconcerten Stichting Theater Langs de IJssel organiseert 2x per jaar een huiskamerconcert, in februari en oktober.

 

Vrijdag 8 februari 2019

Galerie Brasserie 1703, Molenbelt 5, 8131 BG Wijhe

Zaterdag 9 februari 2019

Galerie van der Plas, A. Geertsstraat 4, 8121 BL Olst

Aanvang : 20.30 uur | Ontvangst vanaf : 20.00 uur
Entree : € 17,00 | Donateur Club van 100 € 14,00 | Inclusief koffie/thee

TICKETS BESTELT U ONDERAAN DEZE PAGINA

 

Botman & Van Vleuten – Love Letters

bvv kiss staandHelen Botman & Peter van Vleuten zijn geen onbekenden in deze omgeving. Helen was zangeres en Peter muzikant in La Luna. Meerder keren traden ze op in Klein Koninkrijk in Olst en Helen gaf eveneens workshop zang in Olst.

Singer-songwriters Botman & van Vleuten brengen hun nieuwste programma ‘Love Letters’, een ode aan de liefde.

Via songs, verhalen, beroemde liefdesbrieven en anekdotes laten ze de liefde stralen – in al haar grootsheid, maar ook haar grilligheid. Romantiek, ontroering, onthutsing en humor, het komt allemaal voorbij. Het bitter en het zoet, de zin én de waanzin van de liefde… Een vertelconcert om van te houden!

Worden er nog wel liefdesbrieven geschreven? Of appen en swipen we alleen nog maar? Die vraag stellen Botman en Van Vleuten zichzelf en hun publiek, op zoek naar het antwoord of de geschreven liefdesverklaring nog bestaat. Ze halen tal van beroemde liefdesbrieven naar boven en wisselen anekdotes en ontboezemingen uit. Rode draad is hun meeslepende tweestemmige zang met gitaar, waarmee de pieken en dalen van de liefde worden bezongen. Eigen songs en enkele verrassende covers van de afgelopen dertig jaar wisselen elkaar af.

Lees meer: https://www.botmanenvanvleuten.nl/loveletters 

Luister: https://www.botmanenvanvleuten.nl/luister/ 


Steun Stichting Theater Langs de IJssel

Waardeer je de activiteiten van de stichting, zoals de IJsseltheaterfietstocht, Anton Pieck Spektakel en Huiskamerconcerten?

Steun dit en wordt donateur van de Club van 100. Je steun ons dan met € 25,00 per jaar of het meervoud hiervan.

Stuur een mail met je naam en adres gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

De volgende concerten zijn op vr. 4 en za. 5 oktober 2019


Bekijk Archief Huiskamerconcerten 2018