Stichting Theater Langs de IJssel programmeert 2x per jaar een huiskamerconcert, in het eerste weekend van oktober en februari.

 

Vrijdag 4 oktober 2019

BIJ ONS locatie The Longhorn, Langstraat 19, Wijhe

Tickets

Zaterdag 5 oktober 2019

Galerie van der Plas, A. Geertsstraat 4, Olst

Aanvang: 20.30 uur | Ontvangst vanaf: 20.00 uur
Entree (inclusief koffie/thee): € 17,00 | Donateur Club van 100: € 14,00

Tickets

 

bvv kiss staandIlonka Ory komt naar Olst en Wijhe
Een vlijmscherp podiumbeest met ongeslepen kantjes

Singer-songwriters Ilonka Ory geeft vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober 2019 huiskamerconcerten in Wijhe en Olst.
Ilonka speelt samen met topgitarist Tim Langedijk. Met haar bijzondere, lage stem brengt Ilonka prachtige Nederlandstalige luisterliedjes met een overrompelende directheid die je direct bij de strot grijpt. Een unieke, verrassende beleving die je persoonlijk raakt en even in een andere wereld brengt.
Ilonka wordt omschreven als een on-geregisseerd talent met voortdurende explosies.
In 2010 won ze de publieksprijs van de Rabobank Cultuurprijs. Inmiddels is het podium van haar. Omringd met de beste muzikant Tim Langedijk bouwt ze letterlijk en figuurlijk haar eigen theater.

Ze brengt zichzelf: een vlijmscherp podiumbeest met ongeslepen kanten. Zonder masker en even kwetsbaar en bijzonder als haar publiek. Je ziet en voelt dat theater haar zuurstof is. Met haar donkere stem brengt ze ontroerende en vrolijke verhalen en liedjes. Zelfs haar stiltes zijn indrukwekkend. Scherpzinnig snijdt ze intieme gevoelens aan en durft het mes gerust te draaien; innemend, liefdevol en zonder onvertogen woord.

Ilonka was eerder, met een kort optreden, te zien op de IJsseltheaterfietstocht. Nu komt ze met een avondvullend programma.