logo fietstocht


Eind mei is sinds 2007 het weekend dat zo’n 2000 mensen op de fiets stappen om het Sallandse IJsselgebied te doorkruisen en via de mooiste en vaak onbekende plekken te kunnen genieten van theater, muziek, acrobatiek en gezellig samenzijn. Om dit jaar, ondanks alle beperkingen die nu gelden, toch een theaterfietstocht mogelijk te maken in de gemeenten Olst-Wijhe, Heerde en Epe, is er een geheel hernieuwde versie in de maak, waarbij het mogelijk is deze route vanaf zaterdag 29 mei tot 19 september 2021 te volgen.

 

Volg ons via onze website, Facebook of Twitter voor de laatste informatie over de IJsseltheaterfietstocht 2021.

 

Een fietstocht voor de hele familie van ongeveer 40 kilometer. 
Een prachtige theaterbeleving - anders dan anders- tijdens een fietsttocht rondom de IJssel door Olst-Wijhe-Heerde-Epe. 

vanaf ZATERDAG 29 mei 2021

GESCHIKT VOOR DE HELE FAMILIE

 

fietsgek Salland en Veluwse IJsselvallei

Salland en de Veluwse IJsselvallei worden genoemd als de mooiste fietsgebieden van Nederland en terecht. De variatie is groots: rivier de IJssel, uiterwaarden, bos, heide, weilanden en bovenal rust. Maar naast de prachtige natuur heeft Salland ook een geschiedenis. Neem de vele havezaten en kastelen. De verhalen uit het verleden en de natuurlijke rijkdom zijn een ware inspiratiebron. De route van de IJsseltheaterfietstocht leidt je langs historische en bijzondere natuurplekken. Op een aantal verrassende locaties kun je genieten van een korte theaterbeleving, geschikt voor de gehele familie. 

NATUUR, CULTUUR EN SPORTIVITEIT

Een Theaterfietstocht van ongeveer 30 kilometer. Fiets een prachtige route en geniet van theater onderweg.
Dit allemaal langs de mooiste rivier van Nederland, de IJssel, waar cultuur en natuur samenstromen. Culturele juweeltjes die zich in een decor van landgoederen, uiterwaarden en coulisselandschap als een parelsnoer aaneenrijgen.

Fietsers in bos

 

 

WIL JE ONS ONDERSTEUNEN?

WORD DAN LID VAN DE CLUB VAN 100 >